Afspraak

Bij Tandartsenpraktijk Diependaalselaan kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal binnen 5 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak of voor het afbellen (24 uur van te voren) van een afspraak kunt u van maandag tot en met donderdag van 8:00 – 12:30 en van 13:30 – 16:30 ons telefonisch bereiken.

Op vrijdag kunt u alleen bellen voor spoedgevallen of voor het afbellen van een afspraak die op maandag staat. Voor het afzeggen van een afspraak van maandag mag u ons ook een email sturen op vrijdag. (info@tp-diependaalselaan.nl)

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.